| Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 922 Yaş : 34 NERDEN : ELAZIĞ Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... Paz Ekim 19, 2008 9:01 pm | |
| | |
|
| |
Abdulbak Misafir
| Konu: teşekkür Salı Kas. 11, 2008 1:55 am | |
| Allah razı olsun kurbanım ilahiyi tavsiyeniz üzere indirdim
şuan dinliyorum,merak ettim kim söylüyor belirtirseniz sevinirim. |
|
| |
Admin Admin
| Konu: S.A Salı Kas. 11, 2008 9:13 pm | |
| KURBANIM KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BENDE BİLMİYORUM.HAKKINI HELAL ET.AMA BENDE ÇOK DİNLEDİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL Bİ ESER. ehliyol@hotmail.com | |
|
| |
nuruay
| Konu: Geri: Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... Ptsi Ocak 12, 2009 5:00 pm | |
| s.a ya ben de yan tarafta ki ilahilerden can ahmadim var nasıl indirebilirim ve kim söylüyo acaba....yardımcı olursanız sevinirim.. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... Çarş. Ocak 14, 2009 6:01 pm | |
| s.a can ahmedim ilahisini kimin söylediğini malesef bende bilmiyorum.ama çok güzel bi eser. inş ben upload edip linki ilahiler kategorisine verecem. sitemize üye olduğunuz için ALLAH (cc) razı olsun. SELAM ve DUA İLE | |
|
| |
nuruay
| Konu: Geri: Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... Perş. Ocak 15, 2009 1:58 pm | |
| ALLAH (cc) sizdende razı olsun böyle güzel anlamlı site kurduğunuz için rabbim yar ve yardımcınız olsun.... | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... Cuma Ocak 16, 2009 4:32 pm | |
| Ecmain inş . ALLAH(cc) sizlerden razı olsun. Daimi üye olduğunuz için teşekkürler. SELAM ve DUA İLE | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... Cuma Ocak 16, 2009 4:38 pm | |
| İstemiş olduğunuz gül ahmedin ilahisini __İLAHİLER__ kategorisine ekledim indirebilirsiniz. ALLAH(CC) RAZI OLSUN. | |
|
| |
kahtalicemo
| Konu: Geri: Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... C.tesi Haz. 13, 2009 10:15 am | |
| kurbanım bu ilahiyi söleyen zekeriyaa esenn bildiğim kadarıylıı şeyh mutanınnn müridiii şeyh mutadaa ahmet haznevinin oğludurr inşşş kurban ALLAH RAZI OLSUN SİZDENN | |
|
| |
| Seni öyle özledim ki Sultanım Seni-- Şiddetle Tavsiye ederim... | |
|